fbpx

Blogi

5 põhjust, miks valida Adensen Smart mööblikomplekt

Erinevaid põhjusi, miks on Adensen Smart niivõrd lahe ja tark valik, on palju. Valisime kokku välja viis tähtsamat põhjust, mida on välja toonud senised kliendid ning millele me ka ise rõhume.

1. Kallis, kuid siiski odav

Oleme saanud tagasisidet, et Adensen Smart nutikas mööblikomplekt tundub esmapilgul võrdlemisi kallis. Jah, tõesti kallim kui tavaline häll või võrevoodi. Ja seal see “aga” peitubki. Adenseni nutikas mööblikomplekt ei täida ainult hälli funktsiooni, vaid see nutikas komplekt täidab rohkem kui seitset tavalise mööblieseme funktsiooni. Just seepärast on Adensen Smart tegelikult hoopis odavam kui tavaline lastemööbel. Võrreldes tavalist (kvaliteetsemat) lastemööblit eraldi Smartiga, selgub, et Smartiga on võimalik säästa isegi üle 500 €. Kuidas? Loe miks valida multifunktsionaalne lastemööbel.

2. Vastupidavus

Oleme oma mööbli kvaliteedis nii kindlad, et anname Adensen Smart komplektile 10-aastase garantii! Valmistame oma mööbli hoole ja armastusega kvaliteetsest ja tugevast kasevineerist. Igas tootmisetapis kontrollime kvaliteeti, sest Adensen Smart on mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks, mistõttu peab see ka kaua vastu pidama  Pisut üle kümne aastase tootmisaja jooksul on kõik kliendid kvaliteediga üdini rahul olnud.

3. Nutikus

Selliseid nutikaid mööblikomplekte, mis nii palju funktsioone täidavad, väga mujalt ei leiagi. Adensen Smart võlu peitub lisaks välja toodud funktsioonidele ka võimaluses olla ise loov ning mööbli elemente kombineerides hoopiski miskit uut kokku panna. Näiteks lihtsalt hälli saab kasutada ka väga hästi väikese lapse mänguruumi piiritlemiseks.

Aga miks nutikas? Üks pilt pidavat ütlema rohkem kui tuhat sõna….

4. Eestis toodetud

Just, siinsamas meie väikeses Eestis. Mõeldes, kuidas muuta lapsevanemate ja nende järeltulijate elu lihtsamaks ning anda maailma muutev panus lastemööbli toomisesse. Kogu mööbli loomine toimub täielikult Eestis – alates ideest kuni teostuseni ja toodete väljasaatmiseni. Adenseni taga on ettevõtte tegevustesse panustav ühine pere. Adensen Smarti ostmisega panustad uue Eesti eduloo kujunemisesse ning toote arendamisse. Loe, milline on Adensen Smart nutika mööbli sünnilugu.

5. Visioon

Tahame muuta lastevanemate elu lihtsamaks, laste elukvaliteeti parandada ning muuta maailma rohelisemaks. See küll tundub ilmvõimatu missioonina, kuid me usume, et suudame seda kõike kasvõi vähehaaval muuta. Tootes nutikat lastemööblit suudame hoida kokku lastevanemate aega, mis kuluks erinevate mööbliesemete valimisele, monteerimisele ja ka utiliseerimisele. Samuti on meie tootmisprotsess niivõrd optimeeritud, et tootmisjääke peaaegu ei jäägi. Jääkidest toodame näiteks konstruktoreid. Loodust säästev tootmine ja tootmisresursside võimalikult efektiivne kasutamine loob ka paremad tingimused meie lastele tulevikus. Tutvustades lapsele juba kasvades loodussäästlikku eluviisi, võtavad nad selle ka enda südameasjaks ja seeläbi kasvatame oma järeltulijatest paremad maailmakodanikud… Loe Adenseni muutumisest lähemalt!

Hea idee, palju pealehakkamist ja kannatust on toonud meid siia, kus praeguseks oleme. Meie perefirma Valgamaalt tahab luua nutika lastemööbli sõnapaarile uue tähenduse. Nagu ikka öeldakse, et võta kellegi teise idee ja tee seda paremini või mõtle hoopis midagi täiesti uut välja. Meie valisime teise variandi ning teeme seda suure pühendumuse ja kirega.

Nüüd kõikidele toodetele tausta transport Sinu koju!
Nüüd kõikidele toodetele tausta transport Sinu koju!